23 Mayıs 2013 Perşembe

Az Şey Market :]


Merhabalar....

Bütün çocuklar gibi benim oğlum da tam bir oyuncu:) Ama onun; üşenmeyip, pılıpırtıyı toplayıp, evin altını üstüne getirip; istediği oyunu ya da kendi akıl ettiği oyunu kuran bir annesi var:) Zaman zaman bu oyun kuruculuğum yüzünden; " Aaaa deli ayol bu başka işin mi yok senin" ya da "Öffff bu evin hali ne yaw adım atacak yer kalmamış" veyahut " Bravo sana çocuğunla inanılmaz güzel oyun oynuyorsun, maşallah hiçte üşenmiyorsun" gibi bilimum cümleler duyuyorum. Ama iyisi de kötüsü de pek umurumda değil açıkcası:))) Benim burada tek önemsediğim şey İlke' ciğimin mutluluğu... Gözlerinde ki o heyecanı, sevinci görebilmek:)
Baksanıza nasılda havaya girmiş, sanki gerçekten dükkanında oturuyor gibi öyle değil mi? Aşağıda ki karede de "Az şey market az şey markettttt, ucuzluk burda gelen var mııııı? " diye bağırıyor tatlışım:) Anne, anneanne, baba ve dayıdan oluşan bir grup müşterisi oldu neyse ki bu geçtiğimiz hafta boyunca :) Her seferinde ürünler torbalara konuldu, fişler, insertler vs... Hatta koltukta müşteri servisi bile bekledik :))) Bu arada marketin ismini de kendisi buldu. Çocuk aklı işte içinde az ürün olduğu içinmiş bu isim :)

Ortasında böyle harika, mutlu bir dağınıklık kötü görünüyorsa; o salonda olmasın zaten :) 
Sevgilerimle...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çiğ Tanesi Gibi

Bazen ustaca atamazsın adımlarını Hislerinle ve telaşla hareket ettiğinde Sendelersin ister istemez Ve fark edilir bu kimilerinc...