4 Nisan 2013 Perşembe

Pazı Sapı Kavurması :]

Merhabalar…
Bu pazı sapı kavurması var ya öyle hafife alınacak bir şey değil hani:) Hem çok basit hemde çok amaçlı; yanına yoğurt koy ye, efendim üzerine yumurta kır ye, ne bileyim böreğin içinde kullan:) Hadi bakalım nasıl isterseniz öyle tüketin… Mesela ben bu güzelim kavurmayı böreğe dönüştüreceğim ;)
Malzemeler:
2 demet pazının sapları
2 büyük boy soğan
Karabiber
Pul biber
Tuz
½ çay br. sıvıyağ

Yapılışı: Öncelikle pazı saplarımızı küçük küçük doğruyoruz ve haşlıyoruz . O sırada soğanlarımızı küçük küçük doğruyoruz ve kavuruyoruz. Daha sonra haşlayıp süzdüğümüz pazıları soğana ilave ediyoruz. Tuzu ve baharatları da katıp şöyle biraz daha kavurup altını kapatıyoruz işte bu kadar basit :)
Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çiğ Tanesi Gibi

Bazen ustaca atamazsın adımlarını Hislerinle ve telaşla hareket ettiğinde Sendelersin ister istemez Ve fark edilir bu kimilerinc...